google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hjerne gymnastik og udvikling.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. marts 2015

Hjerne gymnastik og udvikling.

Så blev det torsdag, jeg synes bare denne uge er gået alt for hurtig, men samtidig er det en rigtig god uge. Det er som om jeg langt om længe får mere og mere styr på mine løse ender og det er sku en befrielse.

Jeg har været ved kiropraktoren igen i dag og det er altså utrolig spændende. Ryggen er ikke helt på plads endnu, men jeg fik et ordentlig knæk i dag, så håber at jeg i morgen kan mærke forskel. Ud over det så fik jeg testet min balance og det ser faktisk ikke helt så slemt ud, som jeg havde frygtet. Jeg fik også lavet sådan en øjentest, som viser hvor god eller dårlig, jeg er til at holde blikket og hvordan min hjerne sender signaler. Testen skal lige analyseres rigtig,  men det var ret tydeligt at mine to hjernehalvdele, har store problemer med at tale sammen. Det kan på nogle punkter minde om en person med adhd's hjerne, selv om jeg ikke har den diagnose. I næste uge vil jeg få et mere præcist svar på prøverne og kan næsten ikke vente. Ja og hvad skal alt det så gøre godt for. Altså hvis jeg kan træne mine hjerne og dens signaler, så kan jeg med tiden få en bedre indre balance i min krop og det kan betyde at jeg vil ha lettere ved at fokusere, hvilket kan gi meget noget ro og det vil samtidig kunne fjerne nogle af de skæve skavanker min krop har fået. Det er ret tydeligt at jeg har taget skade af at bo så meget i min seng, den gang jeg blev syg, men heldigvis kan der gøres noget ved det.

Jeg skal derover igen på tirsdag og er såå spændt på, hvad analysen af mine test siger. Jeg skal også ha min computer med der over næste gang, så vil han ligge et program ind, som skal hjælpe mig med at træne min hjerne.

Efter kiropraktoren tog jeg en tur over forbi min Mor. Jeg har slet ikke set hende i år og vi havde en masse som skulle tales igennem. Vi fik luftet alle følelser og tanker og tror faktisk det var en stor befrielse for os begge. Jeg kan tydeligt mærke at jeg pt går igennem nogle utrolig store forandringer og det sætter ikke kun tanker igang hos mig, men også mine omgivelser. Psykisk får jeg det bedre og jeg kan mærke at jeg er på rette vej. Jeg vil det gode liv og jeg vil dele det med mine nærmeste. Jeg ønsker ikke længere at hænge fast i fortiden, jeg vil bryde fri og fylde mit liv med positivitet. 

Nu vil jeg slukke og daffe i seng, alt det her hjerne gymnastik tager kræfter, så jeg er helt smadret. Heldigvis skal jeg intet i morgen, det skal virkelig nydes. 


4 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig hørt om den slags test, du får ved kiropraktoren, men det lyder da spændende. Håber du får gavn af det.
  Det er så dejligt at læse, at du vil det gode. Og at skabe fred med sine omgivelser giver helt sikkert noget positiv energi. Jeg tror, det svarer til at få ryddet op - så har man ikke det liggende og fylde i ens bevidsthed.

  Godnat - håber du får sovet godt og hvilet godt ud. God fridag i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret tosset.. ha ha.
   Den eneste grund til at jeg kan få de test ved ham, er fordi han også er neurolog.

   Det er en lang proces med den oprydning. Jeg rydder op i gamle minder, forstyrrelser, tanker, rod, uro, følelser, angst osv.. kunne blive ved. Måske jeg har været sådan en form for psykisk-horder.(samler)

   Men du har ret, oprydning giver så meget ro og det har jeg kunne mærke i min udvikling. Jeg må da for fanden komme til et punkt senere i livet, hvor der ikke er mere rod.. :D

   Mange tak - Nat Nat. <3

   Slet
 2. Hvor er det dog dejligt at læse Jeanette <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald super spændende og jeg glæder mig til at se hvad der sker.

   Knus <3

   Slet