google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Så er jeg igang.. eller?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. januar 2016

Så er jeg igang.. eller?

Så er vi igang, kan i se det på mig?? Nej vel..

Vægten er død, så jeg kunne ikke blive vejet i dag. Har dyrket 40 min yoga og spist tarteletter til frokost. Ha Ha.. Det går godt.

Nå, men så kan det kun gå en vej. Yoga'en var faktisk rigtig god, dog er nogen af øvelserne svære, når man har for meget fedt på kroppen, men ud over det, gik det rigtig godt. Helt sikkert en positiv oplevelse.

Tarteletterne var jeg nød til. Går ikke ind for madspild og der var en rest i køleskabet, som skulle spises op. Til gengæld skal vi bare ha rugbrød til aften og der forsøger jeg så, med mager pålæg.

Jeg har ikke drukket sodavand i dag, holder mig til vand og light saft. Jeg har heller ikke haft trang til sukker endnu, men mon ikke det kommer snart.

Humøret er i top også selv om vægten er afgået ved døden.. Mon den prøver fortælle mig noget..?

Ej det er okay, den er vidst 8 år gammel og jeg kan se at Kvickly har en til 120 kr, den kan vel klare opgaven. Gider aldrig mere ha en fancy, der kan udregne BMI osv, de irriterer mig alligevel. Kan sagtens selv regne min BMI ud.

Tanken var egentlig at jeg ville gå mig en tur i dag, men det kan jeg slet ikke overskue i denne kulde. Jeg fryser helt vildt og er sikker på at jeg ikke overlever det, hvis jeg går udenfor. :D

2 kommentarer:

 1. Jeg har også droppet sodavanden fra i dag :) Må max få én når det er weekend... plejer ikke at have problemer med det, så det håber jeg heller ikke jeg får denne gang... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg drikker normalt cola zero, men fra i dag er det også droppet.. må også få en til weekenden, men ellers er det slut. samtidig er det slut med fedt og sukker.. eller jeg er ikke hysterisk, for lidt skal man ha, men lige pt skriger min krop efter det konstant og det skal jeg ha sat en stopper for. Kan godt mærke hovedpinen som er på vej. Det tager lige et par dage, så går det væk igen. Når først jeg kommer og det værste så skal det nok gå godt..

   Knus <3

   Slet