google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sund hverdag, Kobber hår og Yoga.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. januar 2016

Sund hverdag, Kobber hår og Yoga.

Så er det den aller sidste, ferie dag med Søren og fra i morgen, er det hverdag igen. Samtidig betyder det en ny start for mig. Jeg har ingen planer i 2016 endnu. Eller jeg har en date med Gizmo på fredag, men det er jo hygge, så i min verden tæller den ikke helt med. Ha Ha.

Jeg har også truffet den beslutning at nu er nok nok, jeg skal tilbage på den sunde livsstil. Har ikke været på vægten i et par måneder og jeg har en ide om at jeg i hele 2015, har taget omkring 10 kg på. Har dog lige været inde og kigge i mit vægt skema, måske er det ikke så meget i 2015, men mere vægtstigning tilbage fra 2014, som stadig hænger ved. Men det ved jeg mere om i morgen, når jeg har været på vægten.

 Måske kan i se det, men jeg har fået nyt hår i går. Var en lille tur i Bilka, fandt en farve på tilbud, Søren klippede 5-6 cm af håret og så blev det farvet. Så nu har jeg kobber farvet hår. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg kan li det eller ej. Det er meget anderledes end hvad jeg er van til, men mon ikke det bliver bedre med tiden og ellers farver jeg det bare igen, om et par uger. :D

En anden ting jeg lige vil nå at dele med jer, er at jeg har besluttet at jeg vil prøve yoga. Jeg har derfor købt mig en yoga-måtte på nettet og da jeg var i bilka i går, købte jeg lidt let tøj, jeg kan ha på. Der findes nok 1 million yoga videoer på youtube, så dem starter jeg lige med. Jeg har en nerveskade i låret og alle sener, muskler og nerver er stiv, anspændte og for korte. Jeg trænger så meget til at bliver strukket godt ud og samtidig finde noget indre styrke. Jeg har tidligere dyrket pilates og har stadig bolden, men bruger den kun til at strække min ryg ud på, engang imellem. Jeg har stadig mit abonnement til træningscenteret og håber på jeg kan komme afsted, igen inden for de næste 14 dage. Hvis det ikke lykkedes mig at finde gnisten til det center igen, så opsiger jeg det nok og prøver med hjemmetræning, gåture, cyklen, ingress osv.

Nu, men nu vil jeg smutte og så er det vidst snart i seng. Håber i alle sammen er kommet jer over jul og nytår og nu er klar til hverdag. Hvis nogen af jer vil være med på den sunde livsstil, så har jeg stadig gruppen SUNDT på Facebook. Hvor vi er gode til at støtte og dele de sunde oplevelser med hinanden. Vi har også fælles vejning hver fredag og i år prøver vi med en januar udfordring.

6 kommentarer:

 1. Jeg skal virkelig også se og have lagt de usunde vaner lidt på hylden igen.. det har bare været svært her hen over julen.. men nu er et nyt år i gang, så nu SKAL det være. Basta!!!!!

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan vi følges søde.. Julen er altid svær, men jeg synes generelt ikke jeg har haft kræfterne i 2016 fordi det har været så meget andet som har suget energien ud af mig.. Men nu starter vi på en frisk... Basta.. ha ha ..

   Knus <3

   Slet
 2. Læg al det gamle væk med vægten fra de forgange år. Fokuser kun på nuet, nuet hvor du har planner om at ændre og jeg synes det er super at du har valgt Yoga, det bliver spændende at hører hvordan det går, måske en ting jeg selv burde overveje at dyrke.

  Hvor sejt er det lige at Søren kan klippe, wow og den nye farve passer godt til dig.

  - Knus Louise | http://eightytwo.dk/louiseandrea

  SvarSlet
  Svar
  1. Sidst år havde jeg simpelthen for meget igang til at holde fokus, men i år føler jeg mig langt mere klar.. Det sværeste er jo altid starten, så jeg prøver ikke at være for hård ved mig selv, men stadig at holde mig fra cola, sukker og fedt.

   Jeg har prøvet yoga i dag og det gik faktisk okay. kan mærke at min krop er utrolig glad for det.. så jeg bliver ved. :D

   Normalt hjælper min mor og jeg hinanden med at klippe hinanden hår, men hun er ikke altid nem at lave aftaler med, så for nogle gange siden spurgte jeg søren og han ville gøre det.. jeg skulle nok forklare og vise ham det.. så nu er han min frisør.. Jeg har en gang i mit liv betalt mig fra en klipning, synes det er alt for dyrt.

   Knus <3

   Slet
 3. Farven passer meget godt til dig!

  Jeg har også fundet nogle gode videoer på youtube med yoga. Jeg fortrækker til skuldrene mest fordi det er mit problem område :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, kan ikke helt finde ud af om jeg kan li det.
   Synes den passer godt til mig i forhold til mine fregner osv, men der er også nok jeg ikke er så tosset med.

   Jeg kan godt li det lange hår, men det bliver jo slidt og denne gang skulle der derfor et godt stykke af. :D

   Slet