google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En cykeltur og et impuls køb.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. maj 2016

En cykeltur og et impuls køb.

Det meste af dagen i dag har jeg faktisk bare slukke for hjernen og spillet noget SimCity. Til sidst blev det lidt for meget og jeg tænke at jeg kunne cykle ned og handle. Da først jeg var kommet op på cyklen, besluttede jeg mig for at køre en lille omvej og pludselig havde jeg kørt 7,7 km. Vejret var jo helt perfekt og det var virkelig en dejlig tur.

Fik også handlet ind til en lækker pasta ret med bacon, grøntsager, pesto og cremefine. Det er ikke det sundeste, men efter en god cykeltur er det jo helt ok.


Jeg har i noget tid nu, kigget en del på nogle aktivitets-armbånd. Det er et armbånd der måler ens aktivitet, bla. skridt, puls, søvn osv. Har læst stolpe op og stolpe ned om alle de fine armbånd, men synes det er en jungle. I min Sundt gruppe på Facebook, kom jeg og en veninde, så i dag til at snakke lidt mere om det og vi var begge ret enige om, hvilket armbånd vi var mest til. Inden jeg fik set mig om, opdagede jeg at der i dag også var 10% rabat ved Power og 1,2,3 så havde vi begge bestilt et armbånd til 700 kr. Jeg synes det er vildt mange penge og det er penge jeg helst ikke ville bruge, men nu er det gjort. Jeg har købt et FitBit Charge HR 

Mit problem har hele tiden været at jeg nok er nød til at vælge, om jeg vil fortsætte med at ha mit medlemskab i motionscenteret eller om jeg hellere vil træne selv, ude irl. Kan godt mærke at jeg pt synes det er fedest, bare at hoppe op på cyklen og køre en tur. Når jeg træner køre jeg normalt helt til Odense og det tager hurtig mange kræfter pga andre mennesker. Mit sind er hele tiden på overarbejde når der er andre. Jeg kunne måske godt bare sætte mit medlemskab på pause i ½ års tid, men får jeg det så brugt senere. Synes virkelig det er svært også fordi jeg kun betaler 99 kr om måneden. Det tilbud tror jeg ikke jeg kommer til at kunne få en anden gang. Jeg har været medlem derinde i et par år nu, men tror max jeg har brugt det 10 gange om året. Er det så det værd. Det er en svær beslutning at træffe synes jeg. Måske skal jeg gå al in med selv-træning, men hvad så til vinter. Kender mig selv godt nok til at vide at jeg ikke er så nem at lokke igang der.
What to do?
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

16 kommentarer:

 1. Ja, problematikken med at komme ud til vinter kan jeg godt se.. og 99 kr synes jo ikke ikke af meget (selvom 1188 bestemt er gode penge at fyre af på noget andet end 10 ture i fitness).

  Jeg har aldrig være meget til Fitness centre, men er blevet glad for de klippekort jeg har til Crossfit centret på den anden side af gaden. Genetelt tror jeg at jeg er mest til klippekort sådan et sted, for jeg ved at jeg ikke kommer afsted nok til at have gavn af fuldt medlemsskab. Men spørgsmålet er jo om du tror du gør?

  Jeg ville overveje hvor meget jeg troede jeg ville komme kunne komme afsted, tjekke muligheder for klippekortsordning og samligne de to priser (klippekort pr gang og vinterfittnes pr gang og sommerfitniss baseret på en fiktiv semi-ideel besøgsrate) :)

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg satser på at holde ½ års pause og så må jeg se til vinter. Hvis jeg ikke får det brugt der, så må jeg melde mig ud. Dette er sgu aller sidste chance.. Det andet er for dyrt.

   Slet
 2. De steder kan man godt holde en pause, så måske du bare skal have en sommerpause derfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også det bliver en pause i første omgang og så må jeg se til vinter hvordan jeg har det med det.. Det andet er for dyrt.

   Slet
 3. Ja, det er en velkendt problematik. Her, hvor jeg bor, er det let at finde en løsning. For det lokale fitnesscenter koster 400 kr om måneden :( Det er ALT FOR meget). Så cykel- og gåture er opprioriteret her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja se så ville jeg ha meget lettere ved at træffe beslutningen. Mit trænings center ligger også i Odense. Hvis jeg skulle træne her i byen koster det også 250 kr.

   Slet
 4. Vi giver 179 kr om måneden for at være medlem her... og der er jo "kun" et par hundrede meter ned til centeret, så for os er det nemt at komme af sted... vi har jo så også hinanden, så det gør det altså lidt nemmere at komme af sted :)

  Jeg gad godt noget mere ud og cykle, men må hellere holde mig lidt fra det, da det stadig kniber med balancen indimellem... så for mit vedkommende hedder det træning og en masse gåture... men det er jo også fint nok, når det ikke kan være anderledes :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så forstår jeg godt det er dejligt for jer at træne. Jeg kan faktisk bedst li at træne alene og søren har ikke rigtig tiden alligevel. Ville ønske at jeg kunne få det billigere her i byen, men når jeg tænker over det, så er jeg ikke sikker på jeg ville komme mere afsted af den grund..

   Jeg elsker også at gå, men synes hurtig det bliver kedeligt alene. Så det er dejligt når jeg feks kan lokke noget med eller hvis jeg tager til odense og spille noget Ingress. Cyklen vinder altid hvis jeg skal lidt ud alene her i byen.

   Du må da også nærme dig dit mål søde?

   Knus <3

   Slet
  2. Har desværre taget lidt på igen... det endda selv om jeg har spist relativt sundt.. skal til lægen og have tjekket mit stofskifte d. 31. maj, så der er ikke så længe til :)

   Slet
  3. Spændende hvad lægen siger.. Det kan jo også være hvis du træner muskler i motionscenteret.. Muskler vejer mere end fedt. Har du prøvet måle dig med målebånd? :D

   Knus <3

   Slet
  4. De mente godt nok i Gråsten, at det er muskler, men den køber jeg ikke helt for mit tøj er blevet mindre 🙂
   Har ikke målt mig i et stykke tid, men tror jeg prøver næste måned. Også for at kunne følge lidt bedre med.

   Slet
  5. Jeg har besluttet at jeg vil måle mig med målebåndet hver 14 dag, så jeg bare kan følge lidt med der også.. :D

   Slet
  6. Det er nok også en god ting, så man ikke bliver FOR besat af vægten 🙂 Det kunne i hvert fald nemt ske for mig.

   Slet
  7. Det samme her.. en gang om ugen på vægten og hver anden gang måler jeg så også med målebåndet.. Det må være nok.. Det er en dårlig ide at gøre det for meget.. :D

   Slet
 5. Dejlig cykeltur du fik og smukt billede derfra :-)
  Du skal lytte meget til din indre stemme og din motivation og så træne på den måde du bedst lige synes om.
  Med din investering i det armbånd, så passer det til ture ude i naturen.
  Så kan du jo melde dig ind igen til vinter.

  Hilsner og god søndag til du og Søren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig en rigtig dejlig tur og jeg elsker at cykle når vejret er godt og naturen er så smuk. :D

   Jeg forsøger virkelig at finde en god balance. Jeg kan ikke så godt tåle at træne for meget og for lidt er jo heller ikke godt. Lytter utrolig meget til min krop og mit sind og glæder mig til at prøve det armbånd. Er dog også en smule bange for det. Hvis jeg træner for meget bliver jeg let stresset og det skaber virkelig meget uro som jeg har svært ved at takle.

   Har besluttet at jeg ikke gør nok endnu, før jeg har armbåndet og lige får testet det lidt. Kunne jo være jeg blev fristet til at tage derind en gang eller to.

   Håber også du har haft en dejlig weekend søde.

   Knus <3

   Slet