google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sulten??
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. april 2017

Sulten??


De sidste mange år, har jeg haft store problemer med at mærke sult. Eller det er nok nærmere omvendt. Jeg har været sulten konstant. Tror godt jeg kender grunden, de tomme kcal. Har generelt bare spist for dårligt, forkert, for meget og på de forkerte tidspunkter.

For nogle dage siden, gik det op for mig at jeg pludselig, ikke følte mig sulten og det var ikke fordi, jeg lige havde spist. Normalt tænker jeg konstant på mad. Hvordan skal det planlægges, handles, hvor meget osv. Men efter jeg har besluttet mig for at holde op med at tænke så meget og bare gøre tingene, er der faktisk sket en forskel. Det værste er at jeg ind indimellem, stadig glemmer at spise nok om formiddagen, men det er til at leve med. Det vigtige for mig er at jeg øver mig i at mærke, hvornår jeg oprigtig er sulten og hvornår jeg ikke er. Det har egentlig altid været et problem for mig.

Førhen kunne jeg nemt kværne både pizza, kage, chips, slik osv i store mængder og helt uden at følte mig mæt. De sidste par år, har jeg godt nok taget på, men jeg overspiser ikke længere og det i sig selv er virkelig dejligt. Det viser bare at jeg er på vej. Når jeg spiser slik, chips eller andet i dag, er det i mere normale mængder. Tror faktisk ikke jeg kunne spise en hel pose chips nu.

Mit problem det sidste års tid, har været at jeg har spist snacks hver aften. Bare lige lidt chips, slik, småkager eller andet, imens man hygger med en film eller god bog. Men når man ikke dyrker motion og går hjemme, så dur den bare ikke.

Det er ikke slut med at spise om aftenen endnu, men jeg vælger pt de sunde løsninger og de sidste to aftener, har jeg ikke taget noget. Lysten har simpelthen ikke været der, hvorfor så gøre det. Førhen har det været en dum vane. Så nu skal jeg bare fortsætte med ikke at tænke for meget og prøve at lytte til min krop. Synes det bliver mere og mere tydeligt, hvad det er den fortæller mig. Det er fedt at jeg begynder at kunne mærke, om jeg er rigtig sulten eller ej. Det tror jeg faktisk aldrig rigtig, jeg har kunne mærke før.     

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. .. Jeg blev i hvert fald sulten af billederne! <3

  SvarSlet
 2. Hvor er det et stort fremskridt <3 Du er SÅ utrolig sej, at du øver dig og gør noget ved det - det kunne jeg lære meget af, for overspisning og usunde kostvaner er et stort problem for mig. Lige nu har jeg bare ikke overskud til at gøre noget ved det - jeg håber, det kommer engang :-) Kram til dig med ønske om, du klapper dig selv på skulderen og husker på, hvor god du er <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt, fatter faktisk ikke at jeg kan begynde og mærke den forskel. Det er 100% fordi jeg spiser bedre. Kan helt sikkert godt falde tilbage i gamle vaner, men jeg har lettere ved at rejse mig igen. Det fede er at jeg faktisk tror jeg er helt færdig med overspisningen. Altså de helt vilde ædegilder som jeg havde for 10 år tilbage. Det er virkelig dejligt..

   Jeg ved at når jeg er nede, falder jeg tilbage i de gamle dårlige vaner og jeg er ikke altid herre over hvornår jeg pludselig får sådan en periode.. Men øvelse gør mester og jeg er blevet meget bedre..

   Er så stolt, selv om det ind imellem er hårdt arbejde..

   Knus <3

   Slet
  2. Du har også al mulig grund til at være mega stolt af dig selv, for du er SÅ ubeskrivelig god <3 Kram

   Slet
  3. Lige i dag har jeg såå mange cravings.. Har bare lyst til alt, men heldigvis holdt søren fast i at vi skulle ha pita som aftalt.. :D

   Tror dog snart jeg skal ha en dag snart hvor jeg får noget usundt.. så jeg kan få overstået de cravings..

   Knus <3

   Slet