google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mine Trofæer.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. januar 2018

Mine Trofæer.


2017 blev året, hvor jeg virkelig fik gang i min træning. Det vigtigste for mig, var at holde fast i træningen. Jeg træner ikke for at blive stor, stærk, åle slank eller få en flot figur. Jeg træner fordi jeg kan mærke, det gør mig godt. Jeg trænede 85 gang i 2017 og kunne sikkert ha opnået en hel masse, men det var ikke der mit fokus var. Mit fokus var at komme afsted, hver uge: 1-3 gange. Jeg har som sådan, ingen mål med min træning, ud over at hold fast og komme afsted. Og det virkede fandeme.

Jeg træner i Fitness World i Odense og de har sådan en fin app, hvor der også er mulighed for at få nogle forskellige trofæer. Dem i ser på billedet, er dem jeg har fået, inden for det sidste år. Ja det er måske lidt skørt, men de har givet mig nogle små opture undervejs og er ret stolt af dem.

Mit aller første mål var at træne i 25 uger i træk, mit andet mål var at træne resten af 2017. Mit nye mål, bliver at træne, hver uge frem til april, for så har jeg trænet alle uger i 1 helt år. Fatter virkelig ikke at jeg er sååå tæt på, det er jo lige om lidt.

Jeg har også 2 trofæer, jeg gerne vil ha i 2018. Den ene er et trofæ, hvor jeg skal ha besøgt alle centre i Odense. Tror der er 9, men ved ikke om alle tæller med. Det andet trofæ, kan jeg ikke se i appen endnu, men den har været der de andre år. Der skal man ha trænet, hver måned i et år. Det er lidt min egen skyld jeg ikke fik den i år. Jeg trænede ikke i februar og marts. Øv. Hvis det her lykkedes, tror jeg ikke jeg kan være i min egen krop af stolthed og så fortjener jeg fandeme en rigtig medalje.

Der er faktisk en lille ting mere, som jeg rigtig gerne vil, men det er virkelig angstprovokerende. Jeg vil rigtig gerne prøve at deltage på et hold. Bare for at se, om det er noget jeg kan eller ej. Jeg har taget tilløb til det længe, men synes det er svært, når man skal tilmelde sig i god tid. Så kan man for alvor nå at opbygge noget angst.. men er sikker på det bare kommer lige pludselig. Vidst ikke om jeg skulle skrive det herinde, men nu er det ude. Og hvis det ikke sker i 2018, så er det også okay. Glæder mig bare over, hvor langt jeg er kommet og at jeg stadig holder fast. Det er virkelig en sejr, der vil noget. 1000 tak for jeres støtte og opbakning, det er guld værd og motivere mig til endnu mere. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Hvor er du sej. Det fandeme fedt med alle de medaljer. Jeg ville ønske at mit lille lokale motionscenter havde noget lignende, for det er rigtig godt, at få disse medaljer. Uden at blive alt for nørdet, så udløses der et lykkestof i hjernen hver gang man opnår et mål (i det her tilfælde en medalje). Det er derfor det kan holde motivationen, at man har disse belønninger undervejs.

  Jeg har kæmpe respekt for, at du er så tæt på dit næste mål, i forhold til at du vil træne alle uger i et helt år. Det er virkelig flot. Og jeg er ikke i tvivl om, at du nok skal komme i mål. Nu har du jo imponeret med, at klare dit mål 2 gange :-D

  Jeg hepper på dig, i forhold til at tilmelde dig et hold. Jeg har det lidt på samme måde. Jeg vil rigtig gerne (for vi har nogle spændende hold), men jeg har ikke rigtig lyst alligevel. Det er grænseoverskridende. Bare i dag, fortrød jeg lidt tidspunktet jeg var taget hen at træne. Vores center er ret småt, og vi var minimum 25 mennesker i lokalet. Det krævede mange kræfter at koncentrere sig om min podcast, i stedet for at fokusere på alle de andre i lokalet.
  Men du er i sådan en god udvikling, at jeg tror på du kommer afsted på et hold. Hvis ikke nu, så om et halvt år. Eller måske først i 2019. Men jeg ved du klarer det, fordi du vil det. <3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for din skønne kommentar og dejlige ord. Jeg er virkelig også stolt af mig selv.. Fatter ikke at mit mål er lige for næsen af mig. Det er de store personlige mål som gør mest for mig, men de der trofæer undervejs er virkelig motiverende.. måske du kan lave dine egne??? <3 Kunne være lidt sjovt.

   Jeg kan godt mærke at jeg virkelig synes det med hold er angstprovokerende og især lige nu hvor alle er gået helt Januar amok i træningscenteret. Der er virkelig ikke særlig rart at være når der er såå mange mennesker.. Glæder mig til der falder ro på igen og så kan det også være jeg føler mig mere tryg ved at prøve et hold.. Ellers må du komme til Odense og holde mig i hånden.. ha ha.. :P Ej pjat.. det er sådan en ting man nok bare skal overvinde.. Jeg tror dog aldrig jeg bliver typen der kommer til at træne på mange hold, men gad godt bare overvinde min angst for det og prøve det.

   Tak for dig.. Knus <3

   Slet
  2. Du har også alt god grund til at være stolt af dig selv. Du har virkelig gjort det godt i de sidste mange uger - og jeg er virkelig ikke i tvivl om, at du når i dit mål.
   Og ja, selvfølgelig er det de personlige mål der betyder mest og derfor også gør mest. Men sådan nogle små - udefra kommende belønninger/trofæer - er en god ekstra motivation :-)
   Ja, det kunne da godt være, at jeg skulle overveje at lave mine andre. Jeg kan jo lure på dem du har fået, og så kopiere ind i mit eget system .. Det var en god idé du lige gav mig der - den må jeg arbejde lidt på :-)

   Jeg skal love for, folk går januar-amok. Jeg har aldrig set så mange i mit motionscenter før, som i går. Så indtil tingene bliver lidt mere normale, ændrer jeg træningstidspunkt til enten inden arbejde (ret urealistisk) eller til omkring kl. 20-20.30. Det dur ikke for mig, at der er så mange i det lille lokale (som det bliver, når det er proppet).
   Sjovt du skriver det med at jeg skal komme og holde dig i hånden, for jeg var lige ved at skrive "Ville ønske vi kunne holde hinanden i hånden, og tage til et hold" da jeg skrev min kommentar .. Hehe..
   Men ja. Det er en ting der bare skal overvindes. For så har man gjort det, og kan bedre udtale sig om, hvorvidt det er noget man vil gentage. Jeg ved ikke om jeg vil være typen der træner meget på hold (jeg var trodsalt gymnast da jeg gik i folkeskole), men jeg finder ikke ud af det, ved ikke at tage på et hold.

   Selv tak for dig! Knus<3

   Slet
  3. Jeg kan godt mærke at lyst til træning ikke er stor pt pga alle de mennesker.. men jeg har det også sådan, at jeg må prøve at få det bedst ud af det.. Skal også ha rykket min søvn lidt så jeg ikke kommer så sent i seng, så jeg kan komme lidt tidligere ind og træne..

   Kunne være sjovt hvis du laver dine egne medaljer.. sig til hvis du mangler inspiration, kan hurtig finde på nogen.. ha ha.. :D

   Sjovt at du også havde tænkt på at vi skulle tage hinanden i hånden.. Det kan vi jo stadig, sådan lidt i tankerne.. :D Ha Ha.

   Knus <3

   Slet
  4. Sådan har jeg det også. Så i dag tager jeg sent hen og træner. Håber jeg kan holde motivationen så længe :-)

   Jeg siger til, hvis jeg får brug for hjælp til at finde på nogle..

   Det er enormt pudsigt. Og jeg vil i hvert fald have dig i tankerne, når jeg tager springer og melder mig til et hold :-)

   Knus<3

   Slet
  5. Jeg vil bestemt også ha dig i tankerne, når jeg får taget mig sammen.. jeg overvejede faktisk i dag om jeg bare skulle melde mig på et hold fredag.. men så kom jeg i tanke om hvor mange januar freaks der pt er i centeret.. så venter lige en måned eller to tror jeg.. ha ha.. :D Synes også det er svært at vælge hvilket hold jeg skal tage.. gad godt zumba, men jeg har ingen ide om om jeg kan følge med.. Har dog gået ret meget til dans i mine teenage år, men det er jo længe siden... :D

   Slet
 2. Hvor er det skønt med medaljerne - jeg forstår godt, at de er motiverende :-)

  Du er simpelthen så sej, fordi du bliver ved uge efter uge og ikke giver op i de svære perioder. Jeg hepper også løs på dig herfra min balancebold <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du skønt.. kan næste se det for mig, at du sidder der på bolden og klapper.. ha ha.. :P

   Du skal vide at jeg altså også synes du er mega sej og at jeg hepper på dig.. Du er igang med en stor udvikling, men hvor er det fedt at du er blev så god med din træning..

   Krammer <3

   Slet
 3. Du er så fucking sej mus! <3 GODT GÅET!

  SvarSlet
  Svar
  1. tak søde dig.. Jeg er også sindsygt stolt af mig selv.. <3

   Slet