google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Zumba og Romkugler.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. april 2018

Zumba og Romkugler.

Jeg har trænet i Fitness centeret, i snart 6 år og de sidste 3-4 år, har jeg haft en drøm om at prøve deres holdtræning. Det har bare været alt for angstprovokerende, til at jeg turde gøre det. Har hele tiden sagt at det pludselig ville ske. På vej til Odense i dag, sagde jeg til Søren at det nok, ikke lige var dagen i dag. Jeg har haft en travl uge og er virkelig træt. Vi snakkede også om at pludselig en dag, så sker det. Det skal føles rigtig og den rigtige dag, skal nok komme. 

Jeg ved ikke hvordan, men lige efter Søren havde sat mig af, tænkte jeg alligevel, måske skal jeg bare gøre det og jeg gjorde det fandeme. Spurgte en af deres søde medarbejder, om hun ville hjælpe mig med at booke tiden. Fortalte hende også at jeg aldrig, havde prøvet et hold før osv. Hun var simpelthen så sød og forstående.

Kvart i 10, gik jeg ind i salen og fandt en plads på gulvet. Folk kom ind, en efter en, jeg fik også lige hilst, på den mandlige instruktør Hachlafi, inden han satte musik på. Adrenalinen susede i kroppen, da jeg tog mine første Zumba trin. Det var super sjovt, men virkelig også hård. Det var en fed oplevelse og kæmpe sejr. Jeg tror aldrig jeg bliver sådan en, der træner hold hver uge, for jeg kan godt mærke at jeg bare bruger extra kræfter, når der er andre mennesker. Tror dog det er godt, når jeg lige trænger til at der sker lidt andet og jeg har helt sikkert, mod på at prøve igen, en anden dag.

Jeg er hammer sej ikk? Fatter slet ikke at jeg bare gjorde det, det er helt uvirkeligt for mig.

Søren skulle hente mig efter træning og det første han siger er: Skal vi så køre til Nr. Aaby og hente romkugler. Det er helt skørt, men jeg har længde, gerne ville smage de romkugler, som i Danmark er kåret som de bedste. Det er en ret lang køretur, men pyt, det skulle fejres at jeg havde haft, min første hold træning.

Havde lovet et par andre Ingress spillere, at hvis vi kørte så langt efter romkugler, så ville de også smage. Så jeg købte 15 romkugler. Prisen taler vi ikke om, men jeg har aldrig, købt romkugler for 142,50 kr før. De smagte godt og jeg er glad for, vi gjorde det. Køre jeg så langt efter romkugler en anden dag?, nej. Spiser faktisk aldrig romkugler normalt.. Det bedste ved de romkugler, var at dele dem med andre. :D


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Jeg er glad for at du gerne delte dem med mig 😍
  De var fantastiske og kors hvor de mættede.
  Fik I ramsløg med hjem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggeligt at dele romkugler. Næste gang skal vi ha en stor is tror jeg.. Ha Ha..

   Yep din mor og pia var hurtige til at hjælpe Søren og inden for få minutter havde vi samlet det vi skal bruge. Tænker vi skal lave lidt pesto i morgen..

   Håber du har haft en god dag på jobbet.. Knus <3

   Slet
 2. Hvor er du MEGA sej! Du udvikler dig hele tiden, og det er så fantastisk at være vidne til <3
  Hjertelig tillykke med den store sejr <3
  Romkuglerne er SÅ meget fortjent :-)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er stadig helt høj af oplevelsen og kan slet ikke fatte at jeg bare gjorde det.. Det så vildt..

   Tak søde og ja de var virkelig fortjent de romkugler..

   Knus <3

   Slet
 3. Du er nemlig hammer sej!
  Jeg tænkte faktisk på det, for et par dage siden fordi jeg selv overvejede om jeg snart skulle give mig i kast med et hold. Og vupti så gjorde du det. Seje!!

  Jeg er helt mundlam, for jeg synes virkelig det er godt gået <3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal også nok nå dertil søde.. Det er så vildt når man får det gjort.. Kan stadig ikke fatte det..

   Jeg er selv mundlam, for det er slet ikke gået op for mig at jeg rent faktisk har gjort det.. Ha Ha..

   Tak for din besked.. Knus <3

   Slet