google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hukommelse, Hygge og Hånden
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. oktober 2014

Hukommelse, Hygge og Hånden


Jeg ved ikke, hvor jeg har fået lagt min hukommelse i dag. Jeg glemmer hele tiden, hvad jeg er igang med og dette indlæg, troede jeg faktisk jeg havde skrev. Åbenbart kun i tankerne.. ha ha..

Jeg startede dage i dag, stille og roligt med et langt, varmt karbad og lidt mad. Pludselig ringede min fysioterapeut og spurgte om de måtte flytte min tid, en time frem. Hvad svare man lige til det.. Øhh ja det gør vi bare. Jeg er ikke god til at snakke i mobil og slet ikke, hvis jeg skal beslutte noget. Hader det. Kommer altid til at sige det, folk gerne vil ha mig til. Heldigvis var det kun en time, så det gik.

Fysioterapeuten var super sød og selv om angsten lige ville vride lidt tåre frem, så tog hun det roligt, fandt lidt vand og fik mig tilbage på sporet. Jeg er utrolig sensitiv, hvad sygdomme angår. En del af min angst, gør at jeg er pisse bange for at blive syg - for det dør man af. Ja, jeg ved det godt.. den tanke er langt ude, men sådan fungere, mine hækle fejl i kysen.

Nå, men hun undersøgte mig og det er Karpal Tunnel Syndrom jeg har, i højre hånd. Hun prøvede forskellige ting, bla at trække i min hånd. Det gav virkelig en sær snurrende følelse i hånden. Hun behandlede mig også med infrarød stråling og tapede mig op (med pink tape). Skal ha det tape på i 3 dages tid, er allerede pisse træt af det. Jeg skal derover igen mandag og hvis jeg ikke er i bedring efter 3 behandlinger, så skal jeg nok videre, sagde hun. Hvis man bliver sendt videre til undersøgelse, er det oftest med henblik på operation. Den tanker skubber jeg lige ud til siden lidt, inden jeg bliver mere bange.

Jeg havde brug for lidt forkælelse bagefter, så det blev til varm kakao med marshmallows og hjem på Randi (sofaen). Resten af dagen er gået med afslapning, læse blogs, boller i karry til aften, Dicte og knæk cancer i tvet og nu Natholdet. Sengen savner mig, så der går ikke så længe, før jeg kravler derind. Nat Nat alle sammen, håber i får en skøn nat. <3

2 kommentarer:

 1. God torsdag søde,

  Øv med din hånd, jeg håber fysioterapeuten kan hjælpe ellers må du til en ortopædkirurg, da det kan opereres. Jeg har det samme, fik det efter et brud af mit ene håndled, som voksede skævt sammen.
  Jeg er glad for at høre, at du er god til at forkæle dig selv:-)

  Tænkte på om du kan/vil ligge listen med deltagere til "Danske Bloggers indsamling til Knæk Cancer" øverst lige under Knæk Cancer logoet??
  Så kan alle som sendes til din blog se hvem som er på listen:-)
  Maria og jeg skriver rundt til ca.200 danske Bloggere og vi håber mange vil støtte op, du kan holde øje på Marias blog "En verden af kunst" hvem som siger at de støtter, kan se at du har opdaget Pia og Claus :-) Gitte vil også. Måske ikke alle giver besked om de ligger et tilsvarende indlæg om, men vi kan holde øje med de forskellige danske blogs :-)

  Næste år vil min datter og jeg gerne hjælpe jer med et tidligt og godt fremstød :-) Og så kan vi samle ind til den store aften og der overlevere til TV2 / Kræftens Bekæmpelse, måske, altså hvis I synes:-)

  Hilsner fra Maria og Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina og Maria..

   Mange tak for jeres indsats og jeres besked..
   Jeg holder hele tiden øje men jer.. ha ha og med Maria blog.
   Jeg holde hele tiden øje med om nogen hopper med på vogne alle steder, så de kan komme med på vores deltager liste.
   Jeg har ikke mulighed for at ligge listen op sammen med logoet men i kan se listen her:http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/sejt-at-i-er-med.html
   Jeg prøver at holde den opdateret hele tiden og tænker at jeg måske deler den i et nyt indlæg snart.
   Min plan er at køre det igen næste år og kunne være fedt hvis i der også vil støtte op.. Skriver nok et indlæg om det efter lørdag. og tanken er at jeg gemmer listen med deltagere.. :D

   Kæmpe Krammer herfra <3

   Slet