google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forstyrret, men sund.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. november 2014

Forstyrret, men sund.

Jeg synes det har været en underlig dag. Dårlig søvn, kunne ikke vågne og havde mega hovedepine. Jeg kravlede direkte ind på sofaen og prøve at få lidt mere søvn, men det virked ikke rigtig. Pludselig var det meste af formiddagen gået og jeg blev lidt irriteret over, bare at ligge og lave ikk' noget. Jeg stoppede et par æggemadder i skuffen, snuppede 2 panodil'er, drak en glas vand og så ud af døren. Tænkte at lidt træning, måske kunne få det væk, prøves skulle det i hvert fald.

Og hurra.. det virkede sørme. (kan det virkelig passe)

Jeg nåede at træne 1 times tid og det passede lige med at Søren kunne køre med hjem. 2 dages træning og endda uden de store problemer. I morgen er det fridag. Jeg har heller ikke mærket nogen sukker-trang endnu. På vejen hjem fik vi lige handle en masse grøntsager til aftensmaden.

Jeg nåede næsten kun lige hjem, i bad, lidt senge redning og så ud af døren igen. Jeg havde en tid ved min Fysioterapeut 17.30. Hun er virkelig sød og selv om jeg har været igennem angst, tåre og en krop der pt er fyldt med forstyrrelser, stress og tinnitus, har hun været kanon. Jeg har i dag fået min sidste behandling for hånden. Den har det bedre nu og hvis jeg ellers passer lidt på den og ikke overbelaster den, mener hun at den snart er helt god igen.. Jubiii.. Hun mente også at jeg inden for 1-2 uger kan prøver at hækle lidt, men skal selvfølgelig passe godt på og kun i kort tid. Har også efterhånden brugt 1000-1500 kr på fysioterapi. Heldigvis har mine behandlinger ikke været så lange, ellers havde beløbet været det dobbelte. Jeg er faktisk lidt lettet over at vi er færdige i dag, jeg havde ikke rigtig flere penge at kunne bruge på behandlinger.

Kom glad hjem til en kæreste, som var igang med aftensmaden. Jeg hjalp til med det sidste og så var der ellers serveret, dejlig blandet salat med kylling. Mums.. Vi skal ha' det igen i morgen. Tror faktisk jeg er ved at være over nogen af de smagsforvirringer, jeg fik da jeg stoppede med at ryge. Nu kan jeg godt li' salat igen. :D Det har så også kun taget mig 2 år.

Forstyrret, men sund.

2 kommentarer:

 1. God sent aften søde,

  nogle gange hvis lægen henviser en, så kan man få lov at genoptrænes gratis på kommunens genoptræningscenter ved fysioterapeuter med flere.
  Håber du får sovet i nat. Og tak for din fødselsdagshilsen, det blev jeg glad for :-)
  Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde..

   Jeg har tidligere trænet på vores genoptræningscenter, men jeg er ikke så god til at være på et hold og de havde kun to åbne tider om ugen. Jeg betaler heldigvis kun 99 kr om måneden for at træne der hvor jeg træner og der er dejlig højt til loftet..

   Dette indlæg er fra i går, men jeg sov faktisk okay og håber på det bliver endnu bedre i nat.

   Kæmpe krammer <3

   Slet