google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Depression Sucks - European Depression Day.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. oktober 2015

Depression Sucks - European Depression Day.

I dag er det European Depression Day. En dag hvor mennesker i hele Europa, sætter fokus på depression og bryder tabuet. Jeg deltog for første gang sidste år og synes det er fedt at man sammen kan kæmpe, for at bryde tabuet og samtidig sætte fokus på et så vigtigt problem.  Kun 1 ud af 3 unge søger professionel hjælp og det tal skræmmer mig lidt. Jeg ved fra mig selv, hvor vigtig det er at få den rette hjælp i tide.

I forbindelse med dagen har de lavet "Depression Sucks" sokker. Så hvis man ville være med, så har man haft muligheden, for at bestille et par sokker, her op til dagen. Jeg har dog mine fra sidste år, så dem genbruger jeg. Synes det er en super fed kampagne og elsker at flere og flere har lyst til at deltage. Hvis vi står sammen, så er jeg sikker på, vi kan bryde tabuet og få flere unge til at søge den rigtige hjælp. Jeg drømmer da også lidt om at vores regering, åbner sine øjne og sætter ind for at hjælpe de mennesker, som i dag har det svært og har brug for hjælpen. Der bliver flere og flere som rammes af depression og andre psykiske lidelser og det eneste rigtige er at sætte ind med professionel hjælp. Vores regering skal lære at lytte. Jeg synes vi er kommet langt med at bryde tavsheden, nu skal vi bruge kræfterne på at lytte og hjælpe. I dag er det simpelthen for besværligt og går alt for langsomt, vi taber rigtig mange mennesker på gulvet og det skal der laves om på. Nogen gange er jeg ved at opgive håbet om at vores system kan klare opgaven, men hvis vi fortsætter kampen, så må der da findes retfærdighed.

http://picasion.com/


4 kommentarer:

 1. Ja, der er mange, der får depression. Alt for mange..

  Kanonsjov video, du har lavet :-)))))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogen gange kan jeg godt synes det er ret skræmmende hvor mange som ender med en depression.. jeg ved dog også at man bliver stærkere af at komme ud på den anden side.

   Mange tak, synes lige jeg ville prøve lave en lille sjov gif og er også selv ret tilfreds med den. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Man tager en lille serie billeder efter hinanden og så går min ind på http://picasion.com/
   Derinde kan man lave sin gif.. man sætter de billeder ind man ønsker at bruge et efter et, så vælger man størrelse og hvor hurtig billederne skal køre og wupti.. så har man lavet en gif. så kan man kopiere koden og sætte den ind i sit indlæg.. :D Det er faktisk utrolig nemt.

   Slet