google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Paranoid, usikker og angsten.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. oktober 2015

Paranoid, usikker og angsten.

Jeg har haft en rigtig hård nat og det sætter mig sgu ret meget tilbage i en masse gamle trælse følelser. Jeg havde en super dag i går, men da jeg ramte hovedpuden begyndte alle tankerne at hvirvle rundt i skalden på mig. Jeg følte mig utrolig paranoid, usikker og så kom det værste. Angsten for døden, som jeg ellers ikke har mærket så voldsomt længe. Det er rigtig hårdt at ligge vågen midt om natten og tænke på at livet, kun er til låns, at jeg kan dø når jeg sover, at mine aller nærmeste kan forlade mig eller en af de andre milliarder af farlige ting som kan ske. Var decideret bange for at sove, for hvordan ser verden ud, når man vågner igen eller hvad nu hvis jeg ikke vågner. 

Heldigvis indeholder min hjerne også en god portion fornuft og normalt kan jeg vende det hele til noget positivt, men det var rigtig svært i nat og jeg tror mine tanker, fik kørt mig så træt at jeg til sidst faldt i søvn. Da jeg vågnede igen var det med et sæt og jeg var helt omtåget og samtidig med en krop fuld af spændinger pga angsten. Tankerne og følelserne sidder stadig i min krop, men jeg prøver at ignorer dem. Livet er dejligt og jeg vil gerne leve det så meget jeg kan, også selv om jeg har dage, hvor det er extra svært eller dage hvor det hele virker næsten helt uvirkeligt. Ind imellem overrasker det mig virkelig at jeg er her endnu. Og ja livet er kun til låns, men derfor må jeg nyde hvert øjeblik og på det svære dage, må jeg be om et extra kram. 

4 kommentarer:

 1. Livet ER dejligt, og så længe det er 2 skridt frem og 1 tilbage, så er det stadig fremad.
  Jeg er sikker på, at du kan holde fast i det positive. Jeg ved det bare
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, jeg har bare en rigtig dårlig dag, men jeg ved det nok skal vende igen.. Jeg skal bare lige finde balancen igen og få styr på de trælse tanker..

   Knus <3

   Slet
 2. Svar
  1. Mange tak søde og et stort kram tilbage til dig <3

   Slet