google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Se Mit Sind - Føles næsten som et Mirakel
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. december 2015

Se Mit Sind - Føles næsten som et Mirakel

Dette indlæg har jeg skrevet på SE MIT SIND, men i skal ikke snydes for at se det.  

Har været ramt af forkølelse i et par dage og det sidder stadig i kroppen, men humøret er helt i top. Jeg bliver næsten rørt ved tanken om at denne jul og generelt December, er gået så godt. Der er virkelig en hel masse følelser, som hele tiden rammer mig og utrolig nok, er de stort set alle sammen gode følelser og tanker.

Jeg blev syg i 2006 og siden har jeg faktisk ikke rigtig kunne nyde en ordenlig jul. Så nu, hvor jeg oplever det, føles det næsten som et mirakel. At jeg skulle få lov til at opleve julens glæde igen, det fatter min hjerne næsten ikke. I år har jeg stort set ikke, været ramt af hverken psykisk eller fysisk stress og fordi jeg har fjerne så mange forventninger som muligt, er det lykkedes mig at glæde mig over de ting, som jo i virkeligheden betyder noget.

For engang skyld er jeg Okay. Bare at være okay er ret stort for mig, som ofte har kaos indeni. Så lige nu, nyder jeg virkelig bare de sidste dage af året og så glæder jeg mig til 2016, tør slet slet ikke tænke på hvordan 2016 bliver, når jeg kan starte året med godt humør. Jeg plejer starte året med stress, udbrændthed, angst og kaos. Føler næsten at jeg har en energi indeni, som venter på at blive sluppet løs i det nye år. Så kære 2016 - Kom og tag mig.  

8 kommentarer:

 1. Første gang jeg hører om den side der. Var lige inde og kigge. Et spændende sted. Troede først lige at det 'kun' var for unge mennesker, men blev da ret glad over at se nogle på min alder også!
  Tak fordi du deler Jeanette.

  /Kamille 38årig skitzotypisk etc sindslidende ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, er da glad for at du kan li den og ja den er virkelig for alle. Jeg har i mange år selv manglet et netværk hvor man kunne stå sammen om at bryde tabuer, så er rigtig glad for at være skribent derinde.

   Og tak fordi du kigger med her.
   Kan se du har en blog, den må jeg da vidst lige ha luret lidt på.

   Knus <3

   Slet
  2. Det var så lidt. 😊 Jeg kigger med alle de steder hvor jeg føler jeg får 'noget igen'!
   Og nej du behøver ikke lure på min blog. Jeg får slet ikke skrevet derinde. Gik i stå da jeg skulle ransage mig selv et tidspunkt. Og blev for bange for udfaldet. Tja... Æv.
   Måske skulle jeg bare få skrevet den der bog 😉

   Slet
  3. Det er jeg rigtig glad for.. <3
   Elsker når mine læsere føler de får noget ud af mine indlæg. Tak.
   Ja det kan være lidt skræmmende at forsøge ransage sig selv om samtidig prøve dele sit liv på en blog. så 100% forståelse herfra.
   Ja man burde skrive en bog.. ha ha

   Knus <3

   Slet
 2. Så skønt at høre, at du har haft en dejlig jul. Det kunne bestemt godt være fordi forventningerne har været skruet ned på et plan, hvor du kunne være med.
  Jeg har ikke været herinde siden før jul, så jeg har vist meget læsestof foran mig :P
  Julen er blevet nydt her - det har været godt at få samlet børnene igen og bare nyde at hygge os sammen med god mad og et glas godt rødvin. Og en småkage eller to. Og marcipan. Hmmmm - jeg skal vist have styr på kostvanerne, når jeg kommer ind i januar. Men heller ikke før! Nytåret skal også nydes aldeles uden dårlig samvittighed. Det er kun jul og nytår een gang om året.
  Rigtig godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været en skøn kombination af mange ting og at det så lykkedes mig at holde en skøn jul, det er virkelig bare det bedste.

   Ja jeg har jo fået blogget lidt, men du skal på ingen måde føle dig nødsaget til at læse det hele igennem. :D

   Det med kostvanerne, snakker vi ikke om pt..
   Den kan vi lige vende igen efter nytår.. ha ha

   Rigtig godt nytår til dig også.
   Knus <3

   Slet
 3. Hvor det dog glæder mig så meget at læse, at du har så god en december måned - det er vidunderligt <3 Godt og lykkebringende nytår til dig og dine kære smukke <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er så dejligt. kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så god en december. :D

   Rigtig godt nytår til dig også.
   Håber du kommer godt ind i det nye år.

   Knus <3

   Slet