google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: De sunde rutiner.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. januar 2017

De sunde rutiner.


Jeg er tilbage på den sunde livsstilsændring og er ved at skabe mig nogle gode sunde rutiner. Min søvn er pt ret skæv, men det er vigtig for mig at starte godt ud, når jeg vågner. Så jeg tror faktisk at min morgen rutine, er det aller vigtigste for mig.

Det aller første jeg gør, når jeg står op er at drikke ½ dl kombucha te og derefter et shot frisk presset citron. Præcis hvorfor er svært at sige, men jeg føler det gør mig godt. Faktisk har hverken Søren eller jeg, været ramt af forkølelse denne vinter og jeg tror personligt, det er den kombucha te, men ved det ikke.

Min morgenmad består som regel af havregryn med rosiner og skummetmælk, men jeg prøver virkelig at variere det lidt mere. Så nogen dage er det mysli, skyr yoghurt, en grov bolle, knækbrød, hjemmelave juice, rugbrød eller andet. Ja og så en god kop te, er altså også lækkert.

Jeg startede ud i tirsdags og fredag var jeg på vægten. I min *Sundt* gruppe på facebook, vejer vi os sammen hver fredag. Jeg havde tabt 1,6 kg, til trods for at jeg stort set ikke, har bevæget mig og at jeg skal ha menstruation. Kan nok ikke helt regne med det, men det er da med at suge det positive til sig. Føler jeg er kommet godt fra start og at jeg er motiveret. Har været ramt af lidt hovedpine, men klare mig.

Planen er at jeg også skal igang med at bevæge mig, men det er svært for mig at vælge en god rutine hvad det angår. Jeg kan godt li fitness, men det gør mig så sulten og træt. Føler virkelig også at jeg skal reservere en hel dag til det, for jeg er helt færdig bagefter. At gå og cykle ville nok være en langt bedre rutine for mig, men når det regner og er koldt, så går jeg bare i stå. Jeg vil gerne være bedre til at variere det lidt mere og måske også komme ind og svømme igen. Men det kræver at jeg taber et par kg, så jeg kan skrue min smækre krop, ned i badedragten. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Et lille tip til efter træning - ha' altid 100 g tun eller et kogt æg i tasken, som du spise umiddelbart efter. Det er vigtigt at drikke rigeligt med væske mens du træner og spise protein efter. :)

  God vind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer at ha en banan, myslibar eller en drikke skyr med til hjemturen. Drikker ca 1-1½ l vand under træning. Når jeg kommer hjem drikker jeg et stort glas med en brusetablet i med elektrolytter. Det koster mig bare helt enormt mange kræfter. Derfor håber jeg at jeg kan blive lidt bedre til at varier det lidt, for det er kun fitness jeg har det sådan med.

   Knus <3

   Slet
 2. Ej hvor fedt du har tabt dig så meget. (bare husk det heller ikke er sundt at tabe sig for meget pr. gang)
  Du må fortsætte den gode livsstil. Hvor ser det der mad også bare lækkert ud :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er fair hvis jeg taber mig ca 500 gram om ugen, menere er faktisk ikke rigtig planen.. for ja det er ikke sundt hvis det går for hurtig.. Jeg vil så gerne ha en god livsstil der holder på den lange bane.

   Synes jeg er godt på vej og føler mig egentlig også ret motiveret..

   Knus <3

   Slet
 3. Skøn start du har fået dig. Ønsker dig det bedste med den sunde livsstil!
  Jeg skal selv i gang. Vil gerne tabe alle de kilo jeg har taget på :(

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så dejligt og mange tak..
   Håber du kommer godt igang..
   Hvis du har brug for nogen at dele alt det sunde med så har jeg facebook gruppen Sundt.. Vi deler alle de dejlige sunde ting og har også fælles vejning hver fredag.

   Knus <3

   Slet
  2. Tak. Vil overveje det, selvom jeg ikke er helt med på den fælles vejning endnu :/

   Kram <3

   Slet
  3. Vejningen er helt frivilligt.. Jeg bruger selv siden mest til inspiration.. Kigger billederne igennem, så jeg ikke kan finde på mad jeg gider lave.. Der ligger også et par gode opskrifter.

   Knus <3

   Slet
  4. Så melder jeg mig straks ind. Tak <3
   Kram

   Slet