google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Livsstilsændringer er min fremtid
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. maj 2016

Livsstilsændringer er min fremtid

God morgen eller God formiddag. Jeg forsørger lige at virke helt morgen frisk, men det er egentlig ret let i dag, for dagen starter godt. Som mange af jer ved, er jeg gået igang med en sundere livsstil igen og det virker sku. Har en gruppe på Facebook der hedder Sundt og vi har fælles vejning hver fredag, så jeg har været på vægten i dag. Havde egentlig ikke de store forventninger, men jeg har sku tabt mig 2,1 kg, så det er sgu da ret godt gået. Har skåret alt sukker væk, bevæget mig lidt mere, talt kcal og samtidig spist mig mæt i det rigtige. Her i starten bruger jeg Lifesum app'en til at danne mig et overblik, men ved at når jeg har brugt den i nogle uger, så bliver det bare naturligt og så behøver jeg den ikke længere.  

For mig handler det egentlig ikke mest om at tabe nogle kilo, for mig handler det om at gi mig selv, en bedre livsstil og gøre det til en længerevarende vane. Jeg har de sidste 2-3 år taget nok ca 25 kg på. Ej, det lyder jo helt vanvittigt, når jeg skriver det tal. Men når jeg kigger tilbage, så kan jeg se at det nok kunne ha endt meget værre, hvis ikke jeg tidligere havde levet med nogle af livsstilsændringerne. Så selv om jeg har taget på, så er der mange ting der ligger i bevidstheden og som jeg bruger også i de dumme perioder. Jeg har skrevet min vægt ned igennem de sidste par år og jeg kan se at de fleste kilo, faktisk ikke er fra det sidste års tid, men fra længere tilbage. Lige da jeg opdagede det, fattede jeg det ikke, men det viser mig jo at det på lang sigt, virker for mig også når jeg har de rigtig usunde perioder. Så nu ved jeg at når jeg får tabt nogle kilo, så kommer jeg ikke længere til at tage dem på, så hurtig igen. Det er faktisk den fedeste følelse, for det er derfor jeg gang på gang kravler op på hesten og kæmper videre.

Vægten sagde i dag 112,3 kg. Mit først mål er at komme ned under 110 kg og derefter tage 5 kg af gangen. Jeg er lige glad med om jeg kun taber 100 gram om ugen, bare den går ned og ikke op. Der er ikke noget jeg ikke må få, men det handler om mængden og måden det er lavet på. Og feks var Henriette og jeg ude og gå 11 km i går og så tillod jeg mig at lave persillesovsen, til aftensmaden, på den fede måde og sparede ikke på den. Det må man godt, når man har gået en lang tur.

Kunsten for mig lige nu er at holde ved og holde fast i den her sejr, det er at leve sundere og bonussen ved at tabe mig.

Det er lidt skørt, jeg er jo faktisk ret tilfreds med min krop som den er, også selv om jeg kan blive hysterisk over ikke at kunne passe eller finde noget tøj. Men jeg ved at det ikke er sundt at leve med overvægt og jeg kan ind imellem jo også mærke at man bliver begrænset. Der er også ting som bare er pisse besværligt, feks at tage neglelak på tæerne. Ha Ha.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Tillykke med det flotte tal... Det er sgu stækrt gået Jeanette.
  det lyder som om du er indstillet på den rigtige måde til at ændrer din livsstil og med dit flotte resultat, viser også at det virker.

  Jepper fra sidelinjen... :)

  Knus,
  Eightytwo.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er ret overrasket over at det er gået så godt.
   Synes ikke engang jeg har været hård ved mig selv, men i starten går det altid lidt hurtigere.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Det er dejligt, når det går den rigtige vej :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt og jeg håber bare at jeg kan holde ved og fortsætte den gode stil og samtidig gøre det på en rigtig måde. Jeg gider ikke kedelige slankekure.

   Knus <3

   Slet
 3. Godt gået.

  Jeg har det psykisk bedre med min krop nu her hvor jeg er overvægtig end da jeg var tynd hvor jeg hadet hvordan jeg så ud.

  Jeg tror det er nemmere at tabe sig hvis man er glad for sig selv fordi så taber ikke for at se ud på en bestemt måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. For mig er vægttab kun et bonus. Jeg vil bare generelt leve lidt bedre en jeg eller god. Jeg falder tit i sukker og fedt fællerne. De dag skal der selvfølgelig være plads til, men det skal bare ikke ske for tit og til hverdag skal jeg sørge for at følge en god rutine.. Det er ikke en stram kur men en god beslutning om at jeg gerne vil leve sundere.

   Knus <3

   Slet